علت خرابی توربین گیربکس اتوماتیک

اگر بخواهید ایرادهای موجود در توربین گیربکس اتوماتیک را پیدا کنید و آن ها را رفع کنید باید علائم خرابی این قطعه را به خوبی بشناسید تا بتوانید به موقع ایرادات آن را شناسایی کنید. در واقع توربین گیربکس اتوماتیک یکی از مهم ترین بخش های تشکیل دهنده گیربکس می باشد و خرابی آن می تواند اختلال جدی در زمینه انتقال نیرو از موتور خودرو به گیربکس خودرو ایجاد کند و باعث کند شدن شتاب اتومبیل شما شود.هنگامی که شما علائم خرابی توربین گیربکس اتوماتیک را در اتومبیل خود مشاهده کردید باید در اسرع زمان ممکن به بهترین تعمیرگاه های مخصوص برای تست این قطعه مراجعه کنید و ایرادات آن را رفع نمایید.
توربین چیست
توربین در گیربکس اتوماتیک نقش کلاچ را دارد و وظیفه انتقال نیرو از موتور به گیربکس را دارا می باشد. اگر کارکرد توربین گیربکس اتوماتیک دچار اختلال شود امکان دارد برخی حوادث ناگهانی در خودرو به وجود بیاید بنابراین حتماً علائم خرابی توربین گیربکس اتوماتیک را بشناسید و در اسرع زمان ممکن نسبت به برطرف نمودن آن ها اقدام کنید. از جمله علائم خرابی این قطعه موارد زیر را می توان نام برد.
شنیدن صدای تقه زدن از توربین گیربکس
هنگامی که شما صدا هایی همچون تق تق و ضربه را در هنگام استارت زدن به خودرو خود بشنوید این می تواند یکی از علائم اختلال در عملکرد توربین باشد. بنابراین برای تست توربین گیربکس اتوماتیک در درجه اول سعی کنید هنگام استارت زدن و گاز دادن برای شروع حرکت خودرو حتماً دقت داشته باشید که آیا صدای تقه و ضربه به گوش می رسد یا خیر. در این زمینه شاید نیاز به تجربه نیز داشته باشید.
کندی حرکت خودرو
یکی دیگر از علائمی که شما می توانید برای تشخیص اختلال در عملکرد توربین گیربکس اتوماتیک از آن استفاده کنید کندی در هنگام حرکت خودرو است. اگر هنگامی که استارت زدید و شروع به حرکت کردید احساس کردید خودرو شما ضعیف عمل می کند بهتر است برای بررسی توربین گیربکس اتوماتیک خود به تعمیرگاه های مجاز مراجعه کنید. در این زمینه حتما با تاکید فراوان به شما توصیه می کنیم که به تعمیرگاه های مجاز مراجعه کنید.
روغن ریزی پشت پمپ
یکی از دلایل شایع که می تواند شما را در شناخت اختلال در توربین گیربکس اتوماتیک یاری کند روغن ریزی پشت پمپ خواهد بود. البته ممکن است که شما دیر متوجه این مسئله شوید. بنابراین سعی کنید همیشه این مسئله را چک کنید. اگر دیر متوجه این روغن ریزی شوید ممکن است تمامی قطعات داخلی گیربکس شما در اثر فقدان روغن آسیب جدی ببیند و مجبور شوید کل گیربکس را تعویض کنید. این مسئله هزینه های گزافی را به شما تحمیل خواهد کرد.
خوردگی دهانه جایگاه پمپ روغن
از علائم شایع خرابی توربین گیربکس اتوماتیک خوردگی دهانه جایگاه پمپ روغن است. بهتر است بدانید دهانه جایگاه پمپ روغن به صورت کاملا مستقیم به توربین گیربکس متصل است. وقتی که این دهانه دچار خوردگی شود توربین شما حالت شل شدن و لق شدن پیدا می کند. وقتی این اتفاق بیفتد کاسه نمد نیز به دنبال آن خراب می شود و توربین گیربکس شما می سوزد. اگر این علامت را مشاهده کردید قبل از اینکه گیربکس شما به کل آسیب ببیند حتماً نسبت به انجام اقدامات پیشگیرانه حساس باشید.
چراغ اسنو روشن می شود
وقتی که شما خودرو خود را به محض انجام حرکت استارت می زنید شاید متوجه روشن شدن چراغ اسنو شوید. وقتی چراغ اسنو روشن می شود ماشین نیز شروع به تقه زدن می کند. در این حالت شما در مرحله اول باید سرویس گیربکس خود را انجام دهید و در درجه دوم بهتر است که شیر های برقی خودرو خود را تعویض نمایید.
اگر می خواهید گیربکس شما آسیب جدی نبیند و شما را متحمل هزینه های گزاف تعمیر و تعویض نکند حتما نسبت به این علائم حساس باشید و سرویس های دوره ای گیربکس خود را نیز انجام دهید. در صورتی که یکی از این علایم را مشاهده کردید حتما به یک سرویس کار مراجعه کنید تا توربین گیربکس اتوماتیک شما را چک کند و در صورت نیاز نسبت به تعمیر و یا تعویض دوربین اقدام نماید.
اگر این تعویض و این سرویس انجام نشود امکان آسیب جدی به گیربکس شما وجود خواهد داشت. بنابراین حتما نسبت به این قضیه حساسیت کافی به خرج دهید. در صورتی که در این زمینه سوالاتی داشتید می توانید از طریق مشاورین آنلاین ما سوالات خود را بپرسید. همچنین مرکز تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک رضا آماده خدمت رسانی به شما می باشد و بهترین خدمات تعمیری و سرویس کاری گیربکس را برای شما ارائه نموده است.
چگونه باید توربین گیربکس اتوماتیک خود را چک کنیم
اگر میخواهید توربین گیربکس اتوماتیک خود را چک کنید تا ببینید آیا مشکلی دارد یانه می توانید طبق روش زیر عمل کنید.
در قدم اول خودرو خود را روی دنده قرار دهید و پای چپ خود را روی ترمز به صورت کامل فشار دهید سپس پدال گاز را نیز تا انتها فشار دهید و به دور موتور نگاه کنید. دور موتور شما در این حالت باید تا حدود ۲۰۰۰ افزایش پیدا کند. اگر که با این نتیجه در طی این تست مواجه نشدید باید بدانید که توربین اتومبیل شما ضعیف است. فهمیدن مشکل توربین نیز کار یک سرویسکار مجاز و حرفه ای در این زمینه می باشد. بنابراین در صورتی که دور موتور ۲۰۰۰ و مشاهده نکردید حتما به یک سرویس کار مراجعه کنید تا توربین شما را چک کند و از مشکل به وجود آمده مطلع شده و نسبت به تعمیر آن اقدام نماید.
تعمیر توربین گیربکس اتوماتیک
آشنایی با نحوه کارکرد توربین گیربکس و همچنین علائم خرابی آن باعث می شود از آسیب های بعدی آن جلوگیری کنید و هزینه تعمیر توربین گیربکس را به حداقل برسانید. هزینه تعمیر توربین گیربکس اتوماتیک به این بستگی دارد به توربین چقدر آسیب وارد شده و اینکه آیا توربین باید تعمیر شود و با اینکه تعویض، چنانچه هزینه تعمیر مقرون به صرفه نباشد ما تعویض توربین را به شما توصیه می کنیم.
جهت اطلاعات دقیق تر و مشاوره جهت تعمیر توربین گیربکس خودرو خود و یا خرید توربین گیربکس اتوماتیک با شماره ما تماس بگیرید تا کارشناسان ما اطلاعات دقیق تری را در اختیار شما قرار دهند.